Ајде да создадеме сопствена веб-страница додека кодирам.
Објавете го вашиот веб-сајт сте само неколку клика далеку.
Откако ќе бидете подготвени да го прикажете светот својата прва страница, Дознај ги сите најдобри кодови чекор по чекор.
под Домени (Под хостинг)
Јас само што почнав!
gear gear

ella.icodingclub.com
(9одделение)
Јас само што почнав!
gear gear

nora.icodingclub.com
(9одделение)
Јас само што почнав!
gear gear

vivian.icodingclub.com
(7одделение)
Јас само што почнав!
gear gear

katie.icodingclub.com
(10одделение)
Јас само што почнав!
gear gear

karen.icodingclub.com
(6одделение)
Јас само што почнав!
gear gear

andy.icodingclub.com
(8одделение)
Јас само што почнав!
gear gear

simon.icodingclub.com
(8одделение)
Јас само што почнав!
gear gear

zane.icodingclub.com
(8одделение)
Јас само што почнав!
gear gear

ana.icodingclub.com
(13одделение)
Јас само што почнав!
gear gear

scott.icodingclub.com
(11одделение)
Јас само што почнав!
gear gear

angelica.icodingclub.com
(10одделение)
Јас само што почнав!
gear gear

brendan.icodingclub.com
(5одделение)